Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

czy funkcje start/stop da się wyłączyć. Wiem, że na konsoli środkowej jest przycisk off jednak jest sztywny (pokusiłem się nawet o rozebranie panelu i sprawdzenie) nie podświetla się zero reakcji, faktycznie nieaktywny. Czy jest jakaś inna opcja na wyłączenia tego ........ Samochód jest z 2010 roku posiada sporo dodatkowych funkcji więc dziwi mnie to, że ten przycisk jest nieaktywny. Będę wdzięczny za pomoc bo ten system powoli zaczyna mnie męczyć.

Opublikowano
jestem 2 właścicielem może, że coś było robione ale daty plastików zgadzają się z pozostałymi brak śladów otwierania itp. Były produkowane E87 bez możliwości wyłączenia tej funkcji?
Opublikowano

Skoro kolega @viel78 pisze, ze auto mu gasnie na swiatlach, tzn ze opcja Start/Stop ma.

Niespotkalem sie, aby nie mozna bylo zakodowac wylaczonej opcji Start/Stop

Opublikowano
Dzieki:) jest coś takiego S1CCA ale to wciąż nie rozwiązuje to mojego problemu. Wyłączanie star/stop było opcją dodatkowa?