Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na początku pozdrawiam wszystkich i jestem pierwszy raz na waszym forum. Mam taki problem z autkiem jak od począku daje jej po gazie jest ok a jak to zrobie w czasie jazdy od trujki do góry to jest lipa wolno sie buja po jakimś czasie łapie jak już jest po zawodach.Silnik ma niby ok 200tyś nowy filtr powietrza, przewody od turba całe. tylko jak ją kupiłem było dużo lepiej fakt od czasu do czasu leje ukrainska rope, pali bez problemu co moze ją wskrześić pomużście z góry dzieki.Pozdrawiam
Opublikowano
Zawaliłes caly układ paliwowo ta ropa-a czy nie zauwarzyles kopcenia nieco wiekszego z tlumika????moj ojciec kiedys lal do SDi nowiutkiego silnika rope tez jakas tansza od kierowcow kombajnow i ciagnikow dunskich i po jakims czasie wszystko było zajechane-dobrze ze tylko układ paliwowy( koszt 600zł czyszczenia itp) Moze to to ale moze cos innego dolega twojemu silnikowi.