Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie średnio wychodzi 15 LPG.autostradka to jakies 17 przy 160kmh a po mieście nie odpowiem bo nie robie 100 km typowo samo miasto.ale podejrzewam ze 20 to jest w miare realne. Ostatnio niespiesznie jadac dluzszy dystans okolo 90kmh wyszlo 12.5 LPG ale to raczej wyjatek.regula to 15.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
To panowie albo szukajcie albo uczcie się jeździć na automacie.Też trzeba umieć-wbrew temu,iż mówi się,że automatem tylko wrzucasz D i lecisz.Moja mamuśka ma X3 3.0 i pędzoną na 4 koła i lata nię już z 8 lat.Nigdy nie wychodzi w cyklu mieszanym ponad 11l/100km.A często jak biorę jej auto to jest w okolicach 10l.I to nie przekłamanie komputera bo pokrywa się z przebiegiem i zużyciem realny. Jasne ona nie lata na S ale spròbujcie nawet zamulać i mieć takie ssspalanie.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano

szukałem byłem na analizie spalin i wyszła bardzo dobrze.

a mamusia ma po lifcie 6 biegów? może dlatego mniejsze spalanie.

ale powiem szczerze nie chce mi się wierzyć że takie auto z takim silnikiem może tak mało palić