Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jest jakaś aplikacja żeby np korzystać z mapy gooogle na ekranie głównym , lub zrzut ekranu ze smartfona zrobic?
WWW.POLISAOGL.PL
Opublikowano

Kodowaniem można screen mirroring z androida zrobić (nie testowałem) - nie ma patentu na android auto

Da się też CarPlay fabryczne odpalić, ale niestety nic z mapy takiej na HUD się nie wyświetli :(

Opublikowano
Nie chodzi mi HUD, tylko o ekran na konsoli, czyli nie można normalnego zrzutu ekranu zrobić jak np w skodzie, szkoda!
WWW.POLISAOGL.PL
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Już można zakupić Apple car

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

Opublikowano
To lipa że tylko ifony, nie przepadam za tymi smartfonami, szkoda że nie ma nic na android
WWW.POLISAOGL.PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Da się zakodować screen mirroring

Kontakty, smsy, maile, asysten google - działa z automatu.

W zasadzie to jest tak:

masz iphone (tu info z tego co sprawdziłem jak się zastanawiałem czy nie wziąść carplay, obecnie nie korzsytam z iphona): masz mapy ale na środku, nie na HUD + widzisz smsy, głosowo i tak nic nie wybierzesz, a jak ktoś mówi że po angielsku nie problem to niech powie polskie imie i nazwisko po angielsku tak żeby siri zrozumiała, albo podyktuje SMSa tak żeby wysłał się po polsku. Mi sie nie udało.

Masz androida: nie masz map, ale masz całą resztę (smy, kontakty, kalendarz, maile, muzykę), nie ma tylko innych powiadomień + głosowo możesz w pełni obsługiwać + da się zakodować screen mirroring

• 10 miesięcy temu...