Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc

od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą radia w aucie. Jest sporo ofert na różnych aukcjach jednak póki nie będę pewnien że bedzie git to nie chcę montować. Moje pytanie wiec jest nastepujące. Czy któryś z Was zakupił i montował taki sprzęt? Chodzi mi o radio 2 din o kształcie takim samym jak wchodziło do bmw e 53 i poliftowym bmw e 38 o takie :

https://allegro.pl/oferta/nawigacja-2din-radio-bmw-e39-e38-2gb-ram-android-8-7807400631

Ja mam przedlift i wersja bez nawigacji czyli radio jeden din a obok schowek na monety. Niby jest napisane ze pasuje do e 38 ale wolę zapytać a poza tym czy nie wymaga to jakis specjanych przeróbek czyli ramka radio i to wszystko. Przyjrzałem się mojej konsoli i czyba musiłabym zrobić miejsce usuwając listewkę nad wyśwetlaczem komutera ale czy to wszystko? cz ktoś już to opatentował? pozdrawiam