Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

przeszukiwałem posty ale nic nie znalazłem na temat Night Vision w X5 E70 2009, czy to możliwe? Czy nie ma absolutnie takiej opcji? Mam w obecnej E61 NV i strasznie będzie mi brakować tego systemu jeśli zakupię nowe auto.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czyli jednak można? A wiadomo jakie są to koszta? Podejrzewam, że pójdzie w tysiące... ale ktoś na forum już tak zrobił? Czy warto? Zależy : ) Ja akurat nie raz jeżdżę lasami (takie drogi :wink: ) i stąd moje dociekanie o NV. Pewnie jak ktoś poda cenę za NV+robociznę, to mi się odechce, ale chciałbym chociaż wiedzieć, ile taka zabawa kosztuje.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na forum wyczytałem, że doposażenie E60 w NV to może być koszt nawet 12k zł, czyli faktycznie bardzo drogo. A jeśli moja E61 ma NightVision, to można "po prostu" przełożyć z E61 do E70? Jak to wygląda z kosztami w takiej sytuacji?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Skontaktowałem się z jednym warsztatem BMW, i raczej nie można przenieść NightVision do X5 z 2008 roku. Myślę, że temat można zamknąć.
Opublikowano

Przenieść i założyć wszystko się da tylko ile to ma kosztować ????? Dal jednej opcji wymieniać tyle elektroniki.Z innego modelu niezaadoptujesz zapewne i tutaj nie mylą się .

Na upartego to z najnowszej X5 też przeniesiesz wszystko............ :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Chodziło mi oto, czy można przenieść w sensie, czy to się opłaca/jest sensowne, nie mam zamiaru z E70 robić G05. Temat do zamknięcia.