Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Nabylem bmw z zamontowanym urzadzeniem ktory po przetlumaczeniu na jezyk PL nazywa sie Regulator Przepływu Powietrza. Po co to niemiec zamontowal :?: Czy moze ktos mi wytlumaczyc lopatologicznie dlaczego to zostalo zalozone :?: dolaczam link z obrazem czesci .

https://www.yumpu.com/de/document/read/44125249/einbauanleitung-klr-system-klr-bmol-ts-und-e30-foreverde/3

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spotykałem to czasami w e36 w e34 jakoś nigdy. To ustrojstwo miało poprawić jakość spalin, zmniejszyć toksyczność ale jak to się sprawuje w praktyce to nie mam pojęcia.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
:shock: aha ,dziwne to troche dla mnie :roll: ,a to dlatego gdyz posypal mi sie ostatnio KAT wiec wyrzucilem srodek i zostala sama puszka. Tydzien po tym zabiegu mialem do zrobienia przeglad okresowy auta . Wszystko ladnie przeglad przeszedl pozytywnie , a na koniec gosciu mowi -to zobaczymy jakosc spalin, gdzie nigdy tego nie robil- mysle sobie no to juz [BAD] dowod leci. Jakiez bylo moje zdziwienie :o bo spaliny byly w normie . CZYZBY ten regolator mial sie przyczynic do lepszej jakosci spalin :?: .