Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do kupienia BMW E28 535.... Chciałem sie zapytać czy ktoś ma takie i jak sie spisuje... Ile pali... I jak stoi sprawa z częściami samochód nie jest nowy i nie wiem czy potem nie będzie problemu z częściami a jak będą to czy nie będą drogie.... Ogólnie to doradzcie czy warto kupić ten samochód wiem jedno że jest napewno w dobrym stanie ponieważ jezdził nim starszy Pan...

Pozdro

Opublikowano

nie ten dzial :!:

ja mam w rodzinie takiego klasyka :D

to nie jest auto na codzien moim zdaniem poniewaz go szkoda

daj jakies fotki prosze!!!

i co najwazniejsze warto kupic taki samochod ale musisz o niego dbac nie wolno ci wstawiac gazu (bo to grzech) czesci sa w miare przystepnej cenie jest duzo uzywek z tym nie powinno byc wiekszych problemow :D

a co do spalania to zalzey jak kto jezdzi ja ci nie powiem bo nam zawsze duzo pali :D

powiedz cos wiecej na temat autka...

moje modele
Opublikowano

dobre auto, ale moze watro sie rozejzec za E12? :> jesli auto ma byc do codziennego uzytku to bedziesz musial o nie bardzo dbac - mnie ciesz jesli moge "podlubac" przy jakims BMW :D - jesli na "weekendy", no to juz mniej, ale nie wolno zaniedbac takiego auta :nienie:, spalanie to przynajmniej jakies 18l w miescie przy sredniej jezdzie, ale pamietaj ze NIE wolno zakladac do tego motoru gazu :nienie:, bo:

a. serce by mi peklo jak bym zobaczyl taki silnik zagazowany :cry2: :mad2:

b. na dluzsza mete motor by tego nie wytrzymal...

c. na prawde szkoda zeby zagazowac taki silnik :mad2: a poza tym chyba bys go pozniej nie zarejstrowal na "zolte blachy"

co do czesci to raczej nie bedzie z nimi problemu, co do cen to tak jak z innymi BMW...

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Opublikowano

E12 :?: nie no e12 jest ladne ale E28 jest piekne :D

takze zanim kupisz dobrze sie zastanow i jak bys mogl to koniecznie jakies foty i moze namiary do wlasciciela :wink:

W sumie z tata moze bysmy sie skusili na jeszcze jedna zdrowa 535 E28 :norty: :roll2: :dance:

daj jakies foty :modlitwa:

moje modele