Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

BMW E53 3.0i

Skrzynia GM Po odbiorze od gazownika pali mi się błąd na skrzyni biegów 146 delphi, CAN:Interfejs momentu napędowego, Skrzynia szarpię przy zmianie biegów i przy hamowaniu do zera. Czy ktoś przerabiał takie coś? Skrzynia przed montażem LPG działała idealnie.

Opublikowano
Wątpię żeby to była wina gazu.Raczej instalacja gazowa nie ma wpływu na skrzynię.Bardziej obstawiałbym,że może dorwali Twój samochód w warsztacie,jeździli nim i coś pochrzanili.
Opublikowano
Witam

BMW E53 3.0i

Skrzynia GM Po odbiorze od gazownika pali mi się błąd na skrzyni biegów 146 delphi, CAN:Interfejs momentu napędowego, Skrzynia szarpię przy zmianie biegów i przy hamowaniu do zera. Czy ktoś przerabiał takie coś? Skrzynia przed montażem LPG działała idealnie.

Profilaktycznie wymieniłbym filtr i olej (uzupełnienie zgodnie z procedurą)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, miałem raz problem z radiem i wodą w aucie, również po odbiorze instalacji lpg, okazało się że by spodu był wkręcony wkręt który słabo trzymał lub coś poszło nie tak bo został wykręcony i dany obok, została dziura przez którą wpadała woda od spodu a z radiem był problem bo wkręcił tego wkręta we wiązkę elektryczną... przeciął dwa kable i było z tym trochę zachodu.