Skocz do zawartości

Problem z BMW e 46 1.9 benzyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy parę dni temu kupiłem e4 z małym problemem mam nadzieje ze małym mianowicie jeśli silnik jest zimny powyżej 2 tys. zaczyn go szarpać i brak mu mocy na ciepłym ta usterka tez występuje, ale nie tak odczuwalnie przy dodawaniu powoli gazu jest ok odłączyłem przerywkę zaczęły mi falować obroty wiec przeplywka ok proszę o pomoc.
Opublikowano
no nie mam jak podłączyć pobrałem inpa ale na win 10 nie chce się zainstalować myślałem ze łapie lewe powietrze ze tak się dzieje albo przepustnica nie myślałem w ogóle o cewce
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jakby wypadał zapłon to trzęsłoby silnikiem, nie wiem dlaczego masz problem z instalacją, są osoby, które korzystają z inpa na win10, więc coś nie tak Ci idzie.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Auto chodzi równo nie ma problemu z. Drganiem czy falowaniem. Ale przy szybkim dodaniu gazu albo na zimnym ponad 2 tys obrotów zero mocy wręcz staje
Opublikowano
Widze zw jest jeszcze 1 problem gdy robi sie zimno tak jak dzis -12 pojawil sie check engine zgasl i znow sie zapalil a brak mocy jest jak byl ktos ma jakis pomysl ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podłącz pod komputer i wklej błędy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Pytanie czy kupienie używanej przeplywki. Ma jakis sens ? Czy kupowac nowa jaka jest cena takiej nowej bo na necie widze 130 i w górę
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tylko bosch, 500,- a używka to loteria.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL