Skocz do zawartości

DA RADE ZMIENIĆ STARY PRZÓD NA NOWY W E46?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Chodzi mi o to, czy po zakupie nowych błotników, maski, lamp i zderzaka da się przebrać E46 przed liftem na tą po lifcie bez większych przeróbek, generalnie czy da się zdjąć stare a założyć nowe? :) Czy ktoś może już coś takiego robił?

Chodzi o 330d w SEDANIE 2000r.

Pozdrawiam i z góry dzięki na odpowiedź!

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano

Ktoś z tego cforum już tak robił, ale nie pamiętam kto.

Na twoim miejscu bym tego nie prtzerabiał bo mi o wiele bardziej podoba się autko przed liftu.

Pzdr.

Opublikowano

Witam.

Ja przerabiałem auto, ponieważ miałem po delikatnej stłuczce w dosłownym znaczeniu tego słowa.

Potrzebujesz błotniki maskę, zderzak, lampy. A dokładniej wejdź na realoem.com i zobacz sobie co jest inne w modelu po lifcie.

Pozdrawiam.

http://img638.imageshack.us/img638/9205/panoramaaut.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem w trakcie robienia tego moda w 320d Touring 2001r. 136PS, zakladam przod od wersji >09/2001, NIE Mpakietowy ...tez byl lekko pukniety w prawy przod .

Jesli masz taki sam model to odrazu powiem Ci co musisz wymienic na 100% (bo wszystko pamietam) :

1. Maska gola

2. Nerki maski

3. Reflektory glowne

4. Kierunki narozne

5. Kierunki na blotniki

6. Listewki pod lampy

7. Blotniki gole

8. Zderzak goly

9. Listewki ochronne na zderzak + podkladka pod tablice rejestracyjna

10. Kratka centralna w zderzak + kratki boczne

11. Slizgi zderzaka

12. Uchwyty blotniki-zderzak

13. Halogeny

14. Zarowki do halogenow (w nowych sa H11 po 45 zl/szt. :cry2: )

15.Wtyczki do zarowek halogenow

16. Przedluzenie przewodow do kierunkow na blotniki .

Pozatym 0 komplikacji ...zamki klapy, nadkola, pas przedni, wtyczki elektryczne, tunele zderzak-nadkola ...wszystko takie samo :modlitwa: .

pozdrawiam

piotres

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]