Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam pytanie. U mnie ringi świecą na zółto nie na biało jak ksenony.Czy jest możliwośc zastosowania innych żarówek by świeciły na biało?

I drugie pytanie: nie wiem czy coś nagrzebałem w ustawieniach auta ale nie mogę otworzyć bagażnika gdy silnik racuje.Wciśniećie przycisku nad tablicą nic nie daje. Dopiero gdy wyłącze auto i z pilota otworze jest ok...Za nic nie mogę otworzyć z guzika....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Albo mikrostyk albo wiązką między budą a klapą, obstawiam drugą opcję.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Koledzy mam pytanie. U mnie ringi świecą na zółto nie na biało jak ksenony.Czy jest możliwośc zastosowania innych żarówek by świeciły na biało?

I drugie pytanie: nie wiem czy coś nagrzebałem w ustawieniach auta ale nie mogę otworzyć bagażnika gdy silnik racuje.Wciśniećie przycisku nad tablicą nic nie daje. Dopiero gdy wyłącze auto i z pilota otworze jest ok...Za nic nie mogę otworzyć z guzika....

PLN 12.41 6%OFF | 6000K Car Foglight 20W XTE 4SMD H8/H11 Car Headlight LED Fog Lamp Bulb Brand new

https://s.click.aliexpress.com/e/b3TDiQNb

Ta bardzo ładnie świeci na biało w kolorze xenonu. Jeśli masz LCI to właśnie takie żarówki tam siedzą.

Ja zamówiłem ją i przyszła 1 sztuka bo myślałem że to zestaw. Zamówiłem drugą i czekam aż je założę :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Zamów lepiej 3 od razu. Rok temu zamówiłem dwie, jedna przyszła biała, a druga lekko żółtawa. I tak jeżdżę od roku, bo mi się nie chciało trzeciej domawiac... :d
Opublikowano
Zamów lepiej 3 od razu. Rok temu zamówiłem dwie, jedna przyszła biała, a druga lekko żółtawa. I tak jeżdżę od roku, bo mi się nie chciało trzeciej domawiac... :d

Zgłaszaj takie rzeczy jako dispute na Ali, jak nie potrafią wysłać żarówek o identycznej barwie to ich wina.