Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wymienilem uszczelke pod glowica w moim 1.8m 40.walek takze jest do wymiany gdyz jest zuzyty.czy skoro auto jako tako jezdzilo krecilo do odciecia to moge jeszcze wsadzic ten stary walek gdyz narazie nie mam funduszy na nowy??
Opublikowano
witam wymienilem uszczelke pod glowica w moim 1.8m 40.walek takze jest do wymiany gdyz jest zuzyty.czy skoro auto jako tako jezdzilo krecilo do odciecia to moge jeszcze wsadzic ten stary walek gdyz narazie nie mam funduszy na nowy??

Jest otym sporo na forum..

Jesli auto krecilo sie do odciecia a masz dobry obro.. to chyba walek nie jest taki zly, natomiast jesli faktycznie widac slady zuzycia na walku a nie klepia samoregulatory to wez pod uwage ze wytarty walek moze spowodowac ich wykonczenie. Wtedy bedzie czekac cie wymiana walka samoregulatorow i konikow :D zestaw febi mozna kupic za 1300 zl ja osobiscie wszystkie te czesci po masie kombinowania nabylem za 900 zl..

P.S jesli faktycznie reszta czesci jest dobra to moze warto sie zastanowic nad regeneracja walka.. to alternatywa do kupna nowego..!

Pozdrawiam