Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem zainteresowany zakupem androida 4,4 CIC do BMW E70.

Podobno jest w promocyjnej cenie 1500zł plus montaż 300zł i jest opcja montażu w Olsztynie.

Kiedy możemy się ustawić na montaż ?

Opublikowano
Witam! Prosze o pomoc. Do ktorego bezpiecznika E87 (gniazda ) moge wlozyc adapter do stalego zasilania rejestratora (kamery Viofo a129 Duo), chodzi mi o tryb parkingowy. Dziekuje za podpowiedz. Pozdrawiam. Seba
  • Partnerzy klubu
Opublikowano
Jestem zdecydowany na zestaw z androidem 4.4. Proszę o rezerwację 1 szt. Jutro umówię się na montaż w Chorzowie.

Dzięki

Pozdrawiam

MIKI

Hej,

Dzisiaj wysyłamy

Ł.

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Witam, jestem zainteresowany zakupem androida 4,4 CIC do BMW E70.

Podobno jest w promocyjnej cenie 1500zł plus montaż 300zł i jest opcja montażu w Olsztynie.

Kiedy możemy się ustawić na montaż ?

Hej,

Na priv, albo telefonicznie, możemy ustalić szczegóły

Ł.

884 883 037

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Macie cos do

E83?

Oczywiście,

obejrzyj nasz film z montażu

https://www.youtube.com/watch?v=_jyjtqB70r4&t=26s

Opublikowano

Witam,

Zgodnie z rozmową proszę o wysyłkę zestawu android dla BMW F10 2016 r- nawigacja NBT. Szczególy ustalone na priv:)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt :)

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Nawigacja odebrana.Polecam kazdemu z czystym sumieniem.Jestem jeszcze zainteresowany taka nawigacja do BMW X6 E71.Pozdrawiam

Dostawa w poniedziałek :)

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Witam,

Zgodnie z rozmową proszę o wysyłkę zestawu android dla BMW F10 2016 r- nawigacja NBT. Szczególy ustalone na priv:)

Pozdrawiam i Wesołych Świąt :)

Dostawa w poniedziałek :)

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Macie cos do

E83?

Oczywiście,

obejrzyj nasz film z montażu

https://www.youtube.com/watch?v=_jyjtqB70r4&t=26s

Ma to idriva pilot w miejsce cupholdera? Jak mam ori nawo 2004 rok, podejdzie?

iDrive w miejsce cupholdera, jak masz fabryczne navi potrzebne bedzie pare rzeczy dodatkowo

49xswH.png

fUbLQX.png

• Partnerzy klubu
Opublikowano
To ja poproszę ostatnią sztukę wersji 4.4 do f30. Szczegóły wysyłki na priva. Montaż w Wawie. :D

Dogadane :) do 06.01 jestem za granicą, Pozdrowienia

Ł.

Opublikowano

x3 e83 3.0i fabryczna navi, czujniki przód i tył sterowanie z kierownicy.

czy macie jakiś sposób żeby zaczął działa bluetooth, jest fabryczny ale nie działa łączy się o zaraz rozłącza podobno to kwestia starego systemu

Opublikowano

czy macie jakiś sposób żeby zaczął działa bluetooth, jest fabryczny ale nie działa łączy się o zaraz rozłącza podobno to kwestia starego systemu

Ale co czujniki przod i tyl? Ja mam fabryczna navi to nie ma zadnych czujnikow przod intyl na monitorze oryginalnym, ori bluetooth dziala i laczy minsie z iphone xs i pobiera ksiazke normalnie.

Opublikowano

Witam,

Zgodnie z rozmową proszę o rezerwację zestawu android dla BMW F10 2012 r- CIC 4.4. Szczególy ustalone telefonicznie.

Pozdrawiam

• Partnerzy klubu
Opublikowano
Czy możecie przybliżyć jak to wygląda pod kątem dostępu do internetu?

Trzy sposoby:

- udostępniasz "internet" przez hotspot z telefonu - wygodne rozwiązania, ale bardzo zjada baterie, i jak przychodzi połączenie tracisz "internet" w urządzeniu i np na wyświetlanej mapie której akurat używasz

- modem na usb / na karte sim (jak do laptopa) - brak listy kompatybilnych modeli, choć działa większość huawei, karta musi być bez pin, bo urządzenie nie ma funkcji wpisania pin, powyższe zalecenia również nie gwarantują iż modem będzie działał prawidłowo, - Nie polecamy rozwiązania, ale jak ktoś ma już taki modem to można sprawdzić

- przenośny router, najlepsze rozwiązanie... podłączamy pod usb w schowku, aby było zasilanie, i zapominamy o temacie - połączenie jest szybkie i stabilne - Polecamy

Opublikowano

Ale co czujniki przod i tyl? Ja mam fabryczna navi to nie ma zadnych czujnikow przod intyl na monitorze oryginalnym, ori bluetooth dziala i laczy minsie z iphone xs i pobiera ksiazke normalnie.

napisałem że mam czujniki oczywiście nic mi się nie wyświetla mam jedynie problem z bluetooh podmieniałem moduł i dalej to samo łączy się i zaraz rozłącza i szukam rozwiązania problemu