Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce kupić bmw m3. Mam nawet upatrzone 2 egzemplarze.

1 egzemplarz 55tys przebiegu z salonu, sprzedawane przez salon - tu uwaga. Była 1 wymiana oleju w 2016 roku i od tamtej pory nic :).

Autem podobno jeździł sam właściciel salonu. Chociaż na internecie znalazłem filmik jak była testowana na tworze.

2 auto 90tys. Przebiegu Wymiany oleju podobno robione co 10tys.

Auto będzie jako moje 2 prywatne, przebieg roczny około 15-20 tys.

Wolałbym kupić jednak auto z salonu, bo jakaś gwarancje mi dadzą.

Tylko pytanie. Czy warto?

Auto chce wziąć w leasing i nie chciałbym wtopić kasy, ani wpaść na minę która będzie mnie kosztowac 20k/miesiecznie. (Auta kosztują ponad 200tys.)

Tak na marginesie Ja myślałem ze bmw robi takie cyrki tylko w zwykłych autach. Mam f15 m57d30 (od nowości zjada 1 l oleju na 10tys) i według nich pierwsza wymiana oleju powinna odbyć się po 60 tys :D i tak tez jest wpisane w historii serwisowej, sam wymieniałem co 10tys).

• Członkowie klubu
Opublikowano
Poszukaj, czy nie znajdziesz kontaktu do 1. właściciela pierwszej emki, może nawet w tym ASO zapytaj czy Ci nie dadzą jakiegoś kontaktu. Jakoś nie chce mi się bardzo wierzyć, że ktoś by wymieniał w M olej tak rzadko ale różne ananasy się trafiają.