Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy użytkownicy forum ... ktoś może wie coś na temat możliwości dołożenia wentylowanych siedzeń ? Z tego co się orientuję to seryjnie chyba nie ma możliwości ich wyboru, pytanie czy taka modyfikacja jest możliwa ?

Oczywiście wiem, że trzeba najpierw wymienić skórę na perforowaną i ewentualnie dołożyć mechanizmy lub kupić gotowe fotele z 5/6 z wentylacją ?

I tutaj pytanie czy któryś z tych wariantów jest do zrobienia i podpięcia pod komputer, aby wszystko działało ?

Opublikowano

Tak też myślałem, że przełożenie foteli to niewykonalne, a czy można dołożyć mechanizm to nie wiem czy jest miejsce w fotelu.

A co do wentylacji to jak sobie radzić bez niej w leci przy skórzanej tapicerce ? Sama perforowana skóra w miejsce jednolitej coś zmienia ?

Opublikowano
Tak też myślałem, że przełożenie foteli to niewykonalne, a czy można dołożyć mechanizm to nie wiem czy jest miejsce w fotelu.

A co do wentylacji to jak sobie radzić bez niej w leci przy skórzanej tapicerce ? Sama perforowana skóra w miejsce jednolitej coś zmienia ?

Podobno tak, bo jednak na fotelu trochę się ruszasz itd. i wtedy ta perforacja pomaga. W praktyce stestuję niedługo bo właśnie czekam w kolejce na przeróbkę wnętrza :)