Skocz do zawartości

BMW F01 3.0d 2014 przebieg 50tys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich fanów BMW.Niedawno w jednym z warszawskich komisów zakupiłem marzenie swojego życia BMW f01 3.0d 2014r ,polisingowe z przebiegiem 40tys. cena też bardzo atrakcyjna około 140tys,Przebiegi potwierdzone w ,stan super uczestniczyło wcześniej w kolizji ale na naprawy dostałem certyfikat igwarancje ,felgi były trochę zużyte ale pomalowali mi je w tej cenie i wyglądają jak nowe .Spalanie rewelacja przy szybkości 180km/h na autostradzie tylko 5.5 ON.wszytko cacy .Zastanawia mnie tak niski przebieg polisingowego samochodu ,tak jak pisze było sprawdzane w salonie BMW 1200zl i wszystko jest jak nowe .Na codzień mam służbowy samochód ,F-ke posiadam od około 2mc i już zrobiłem 3tys. nim spalanie zachęca do jazdy i tak myślę czy to możliwe?
Opublikowano
czesc , jak km sprawdzili w aso to jest mozliwe bo km zapisane sa w przeszlo w 20 modulach .Spalanie ja mam z 2010 roku ponizej 7.5 l/100km nie zeszlem nigdy .
Opublikowano
Wjeżdzam na autostrade włączam tryb eco,,wskażniki zmieniają kolor na niebieski ,włącza się system odzyskiwania energii ,aktywnego żagla i sam nie wiem co jeszcze i na zbiorniku ostatnio zrobiłem ponad 1tys km aż sam jestem w szoku jaki to oszczędny samochód w połączeniu z 8 biegową skrzynią ,na mieście jak jężdze gaz w podłodze spaliła max 8,7 litra ale to dużo korków było.Mam zdjęcia w telefonie ale nie mam jak tutaj dodać.
Opublikowano
Jeżdze na austryjackim paliwie aż taka różnica by była?Srednio na tempomacie mam 130km/h ponieważ jest dużo radarów ,za przekroczenie o 7km/h zapłaciłem ostatnio 45Euro.