Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

moze ktos sie orientuje :

- czy naboje zawiasów maski sie regeneruje ?

- czy po wciśnieciu naboju po zadziałaniu nadal bedzie wyświetlał bład ?

pozdr

Opublikowano

Owszem jest pełno firm, które naprawiaja tego typu rzeczy, włącznie z innymi elementami pirotechnicznymi oraz pasami. Jednak sprawa ma się tak, że czasem jak dobrze zrobią poduchy to np. z ładunkiem pasa dadzą ciała...

Zobacz chociażby oferty na najpopularniejszym serwisie aukcyjnym że większość poduch i tak jest po regeneracji. Czasem idzie dostać uzywke w dobrej cenie.

Po montażu sprawnego wystarczy skasować błędy. Na ogół wystarcza. A w skrajnych wypadkach idzie wykodowac to ustrojstwo. Tu na forum był temat jak kolega walczyl z nabojami maski i wiazkami i sie poddal i wykodowal.

Opublikowano

tak czytałem ten wątek , zastanawiam sie tylko czy jak sie wciśnie ten naboj w pozycje wyjściową to czy nadal bedzie powodował bład,

nowe dwa w serwisie okolo 1 tys zł, uzywanych na najpopularniejszym portalu aukcyjnym brak, ciekawe ile wykodowanie ?

Opublikowano

wszystko jasne, dzieki za pomoc

znalazłem na portalu aukcyjnym, jest tylko jeden problem : wyglada identycznie, jest tego samego typu, ale ma inny numer oem

moze ktoś wie czy nie bedzie wywalał błedu po zamontowaniu ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ponawiam pytanie :

znalazłem na portalu aukcyjnym, jest tylko jeden problem : wyglada identycznie, jest tego samego typu, ale ma inny numer oem

moze ktoś wie czy nie bedzie wywalał błedu po zamontowaniu ?