Skocz do zawartości

E46 - serwo hamulcowe - kupić używane czy regenerować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witacie,

Zaczęło mi skrzypieć serwo hamulcowe / pompa hamulcowa. Szukałem na allegro używanej części o numerze 6779682, ale nie znalazłem ani jednej oferty. Większość wystawionych części nie widnieje w katalogu BMW (sprawdzałem na realoem oraz bmwstore). Czy w ogóle warto szukać używki czy może lepiej oddać serwo / pompę do regeneracji? Znacie zaufane miejsce, które wykonuje takie usługi na terenie Warszawy?

Pozdrawiam,

Opublikowano

https://allegro.pl/listing?string=pompa%20hamulcowa%20servo%20bmw%20e%2046%20e46&order=m&bmatch=baseline-cl-pn-aut-1-1-1017

Pełno jest serwo na allegro:) Moim zdaniem na podstawie opinii o regenerowanych maglownicach i pompach wspomagania tylko używane ori, regeneracji nie polecam:) Trochę się naczytałem bo zmieniałam pompę wspomagania i maglownicę, kupiłem ori używki i wszystko śmiga bez problemu przez dłuższy czas. Oprócz twojego numeru pasuje też

34 33 6 756 851

34 33 1 164 076