Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy ktoś w miarę na szybko mógłby mi powiedzieć czy slizgi pod lampami przedlift xenon są inne niż zwykle? To, że polift jest inny to wiem... Zakupiłem te slizgi bez loga Hella i powiem szczerze, że lampa pasuje średnio. Żeby ja wyregulowac trzeba będzie się bawić w jakieś podkładki. Widze, że niektórzy sprzedawcy na allegro opisują takie slizgi jako xenonowe a inni tego nie piszą. Ktoś miał z tym elementem jakieś doświadczenie? Zmieniam lampy angel eyes poprzedniego właściciela na OEM xenon, tak jak było. Dzięki
Opublikowano
Mówisz o regulatorach świateł? Nie ma znaczenia chyba, są takie same xenon i halogen. Różnica jest w jakości wykonania, te czarne lepsze (lepszy plastik).
Opublikowano
Chodzi mi o te podstawki co reflerktoy do nich sie przykreca na dole :D mam jakies ( tez sa czarne ), ale nie ma na nim loga BMW co wydalo mi sie troche dziwne, ale patrzac na aukcje to nie znalazlem takich na których jest to wytloczone. Tylko Hella ma swoje logo, ale wracajac do tematu to lampa OEM, blotnik takze bez przeszlosci a mimo tego z 3mm szczelinka przy uszczelce :x myslalem, ze te slizgi to moze jakies aftermarkety... :?: