Skocz do zawartości

BMW F30 WHITE M PAKIET MODY XD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Idrive z touchem, a display mały.... :?
  • Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Wg mnie wyglądają mega ale to moje zdanie, wolę sprawdzone używki niż nowe chinole

Kolego ma wpaść 10.25 cala android więc dlatego taka opcja z nakladka w nbt nie chce się bawić kodowanie montaż zakup to 2 razy tyle kasy co android A polowa funkcji mniej mam w x6 i ciągle wszystko z neta leci mam modem USB i Google maps Youtube aż hula

Edytowane przez ada137

Opublikowano
  • Autor
Co do kasy wiadomo że można iść do sklepu wydać kupę i mieć gotowca ale ja lubię coś bebrac w aucie A i satysfakcja lepsza jak coś samemu się wymyśli ogarnie
Opublikowano

kupiłem mapy ori 2018-1 i jak jedziesz z południa polski do chorwacji to jest odcinek kilkudziesięciu kilometrów gdzie navi pokazuje ze jedziesz po polach!

Dziękuję postoję. Miałem tez swoją navi wymieniac ale to zwyczajnie qywalanie kasy, android i googlemaps miażdży ori navi.

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano
  • Autor

Sprawdź czy masz odpowiednie wyjście w oryginalnym monitorze jak jest opisane w aukcji jeśli tak to spoko sprzęt ma 2gb temu czyli wersja lepsza i chodzi oryginalne radio w x6 niestety muszę wchodzić w oryginalne menu bo dzwi3k odtwarzany jest przez aux tam jeszcze nie ogarnęła tego tematu A tu już tak i nie trzeba

Nie wiem tylko czy podatku nie dolicza na granicy

Opublikowano

trzeba poczekać czesto maja obnizki. i wtedy jest ok.

No i na pewno vatu nie doliczą bo przesyłka z EU

Opublikowano
trzeba poczekać czesto maja obnizki. i wtedy jest ok.

No i na pewno vatu nie doliczą bo przesyłka z EU

a te chinole mogą fakturę Vat wystawić na ten ekran ?

Opublikowano

Vat doliczy polski US moze i jeszcze cło ale nie wiem.

Koszt przesyłki jest dość wysoki.

Opublikowano
Vat doliczy polski US moze i jeszcze cło ale nie wiem.

Koszt przesyłki jest dość wysoki.

Przy tej co podałem link jest free shipment DHL do Polski.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jeśli wysyłka jest kurierem to na 100% doliczą cło i VAT i na pewno będzie to więcej niż 300 PLN.
Opublikowano
  • Autor

https://s.click.aliexpress.com/e/b2m9t7oc

Ja myślę o tym najwięcej kupionych na aukcji pisze że kupujący nie płaci vat ani dla bo mają wysyłki z kilku eu krajów

Tylko mam pytanie wszędzie pisze że od 2013r bez DVD lidera

Ja mam 2012 i nie wiem czy będzie pasować hak to sprawdzić?

Mam z Polski za 1800zl ale na ali za pierwsze zakupy jest jeszcze 40zl mniej to mam 430zl w kieszeni więc od Ch...a

Opublikowano

Wczoraj napisałem do chinola mail, podałem rok auta i vin, dzisiaj odpisał że będzie pasować.

Odnośnie cła i podatków to chinol odpisał

Paul Li: Our prices do not include tariffs, buyers need to pay customs duties and import duties

Opublikowano
  • Autor

Czyli trzeba doliczyć to jak na Polsce mam 1850zl z wysylka I mam za 2 dni już od niego kupowałem to dobra cena i zawsze mam pomoc

Na aukcjach jest wawa 2900plus montaż to bierze wlasnie od niego i ma tyle przebitki chyba znowu od niego kupię

Opublikowano
  • Autor
Ale wysylka z zagranicy
Opublikowano
  • Autor
Właśnie alzamowilem na środę będę mieć cena bardzo dobra jak na Polskę udało mi się za 1700zl kupic jako że drugi raz
Opublikowano
  • Autor
No to 250zl nie ma tragedii więcej ale tu jak miałem problem czy coś to dużo koleś mi pomagał i on jak coś organizuje gwarancje
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
I u mnie chyba lipa bo jest cic prawdopodobnie i na to nie ma androida