Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Sprawdzałem i mam padniętą świece w webasto.Termo Top Z ,Nastawianie z konsoli.Jak sie dobrać do tego tematu,a mianowicie muszę ją namieżyć.Czy ktoś wymieniał w webasto.Dziekuję za podpowiedzi.Pozdrawiam.
Opublikowano
Też bym się podpisał w tym temacie, już ubiegłej zimy wywalało mi błąd świecy ( przewód na niej jest trochę przykopcony i często nie kończy cyklu dogrzewania ) więc pewnie powoli się kończy. Nie wiecie przypadkiem Panowie jaka konkretnie świeca musi być ? piecyk to Thermo Top Z.....

BMW - Bardzo Mądry Wybór ;-)

http://forum-lines.ru/rez/ab278744.gif

Opublikowano
błąd świecy to zazwyczaj problem ze sterownikiem, jeśli piec rozpala to świeca jest jak najbardziej sprawna, uszkodzenie świecy oznajmia najczęściej błąd - za wczesne rozpoznanie płomienia ale jak już ktoś chce wymieniać to świeca jest w środku pieca, trzeba wyciągnąć piec na zewnątrz najczęściej, zdjąć dmuchawę z niego, wyciągnąć palnik i w palniku na zawleczke się trzyma świeca, jakby co to mam takich świec pełno po 60zł sztuka sprawdzone/sprawne