Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jako ze niedawno kupiłem bmw e 32 :diabel_faja: i z waszą pomoca niektore sprawy zaczynam kumac (z gory dzieki :wink: ) mam problemik z kompem znaczy wiem jak mniej wiecej sprawdzic ale testu niechce zrobic ,( po zmianie jezyka przechodzi pozniej spowrotem na włoski po zgaszeniu pojazdu oczywiscie ) a w czasie jazdy wyswietlaTUR OFFEN nie zamkniete drzwi , jaka moze to byc przyczyna choc drzwi mam pozamykane i jeszcze jedno wczoraj na fajnym odcinku drogi sprawdzałem sportowy :mrgreen: wszystki tak szybko zostawały w tyle ale przy 175km kobieta :mlotek: mi to z głowy i postanowiłem jezdzic dalej ,ale juz bezniej tylko ja i moje bema hehe powodzonka tylko strachnie ogarnia jak dzisiaj pojade na stacie :mad2: ale cos za cos nie
Opublikowano
Wrzuc takie zapytanie w dzial mechaniczny :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano

Pozwoliłem sobie przesunąć temacik...

wczoraj na fajnym odcinku drogi sprawdzałem sportowy :mrgreen: wszystki tak szybko zostawały w tyle ale przy 175km kobieta :mlotek: mi to z głowy i postanowiłem jezdzic dalej ,ale juz bezniej tylko ja i moje bema hehe powodzonka tylko strachnie ogarnia jak dzisiaj pojade na stacie :mad2: ale cos za cos nie

:think: :think: BMW to jest monkey-car. Czyli budzi w człowieku małpę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).