Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Program inpa ista do e46 x3 i innych Witam szukam kogoś kto by pomógł ogarnąć instalację oraz zakup interfejsu .małopolska Podhale
Opublikowano

Zacznij od interfejsu:)

Do warsztatu czy na wlasne potrzeby?

Tylko do tych 2 modeli?

Dostarcz mi lapka to ci soft ogarne.

Jestem z nowego sacza

Opublikowano
No te dwa są moje prywatne ale robię z autami jako mechanik i coraz więcej mam bmw tak do 13- 14 roku myślałem kupic 2 d can od viacena z przelacznikiem miedzy 7 a 8 pinem .A pytanie jakie wymagania sprzętu muszą być bo mam netbooka z xp toshiby tylko nie wiem czy wystarczy i będę dopiero w kraju na początku miesiąca bo urlop
Opublikowano

2013 - 2014 to juz F serie a tam jest enet wiec ten od viakena nie pyknie.

Chcesz miec dobry sorzet to zainwestuj w icoma.

Moj laptop ma i7 i 8 gb ramu czasem sie wiesza przy ista p. Brakuje ssd

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą

dla nowych modeli tylko ICOM ( ICOM A, ICOM B most światłwodowy , ICOM C dla old modeli )

zwłaszcza że nowa ista + działa całkowicie tylko z ICOM ,

ale dla mechanika polecam

K-dcan z przełącznikiem dla serii E

i ENET dla serii F i G ,

nie można patrzeć jak taki icom po roku czasu eksploatacji w zakładzie mechanicznym wygląda :D

ale powinien też być icom dla zadań specjalnych takich jak programowanie itp ...

ISTA P sie nie wiesza obliczanie czasu programowania jest tylko szacunkowe , często jest tak że czas się kończy, a istap dalej pracuje

ma się wrażenie zę coś nie tak, ale obowiązkowo trzeba czekać na zakończenie procesu , tak bywa w programowaniu most sterowników.

Opublikowano
Dzięki za info wdzięczny jestem bo po urlopie miałem zakupić viacena i resztę a tak to muszę ogarnąć icoma i lapka . Dzieki Lustek i chlopaki za chęci dam znać jak będę miał sprzęt pozdrawiam. Aha dużo na necie piszą że dobry jest laptop dell do inpy czy to tylko chodzi o pojemność ram