Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Temat moze byc ciekawy glownie dla milosników olditmer/ youngimer. Mianowicie, jesli znacie jakies strony internetowe z danymi nt ilosci produkcji poszczegolnych modeli, kolorów, zestawien wyposazenia to bylaby opcja wrzucenia tu swoich zródel informacji. Widac po ogloszeniach sprzedazy samochodów, ze sa to nieraz bardzo szczególowe informacje i fajnie by bylo, zeby zrobic jeden temat z takimi statystykami. Od jakiegos czasu sam troche szukam tych danych, ale jest to zawsze czasochlonny research. Na poczatek moze wrzuce kultowa stronke o E34 M5 i od razu wielkie podziekowanie dla twórcy i troche w temacie Alpiny :cool2:

BMW E34 M5

Alpina produkcja ogólem

Edytowane przez polakosbanditos
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Tutaj stronka na której mozna sprawdzic niektóre modele BMW i ich ilosc wyprodukowanych egzemplarzy w odniesieniu do koloru nadwozia i wnetrza TUTAJ. Niestety tylko E46 M3, E39 M5, E60/61 M5, Z1, Z3M, Z4M, Z8. Ale moze stronka sie jakos rozbuduje. :P
  • 3 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam, jakiś czas już poszukuję informacji dotyczących danych statystycznych e36, mam takie autko w ciekawym kolorze mojave brown z beżową skórzaną tapicerka, wszystko po vinie.

Udało mi się sprawdzić , że w wersji M, w takim kolorze fabrykę opuściło jedynie 2 sztuki, chciałbym jakoś dotrzeć do informacji ile nazwijmy to cywilnych e36 wyprodukowano w tym kolorze. Vin mojego autka WBACB51040AN20891

Pozdrwiam