Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy mogę dokupić do swojego "pająka" samą manetkę od tempomatu? Rozebrałem i okazało się ze mam wejście na taką manetkę. Mój pająk ma nast. Numery LK 391 00 2081 09 inny nr / LZ 6 962 662 03 inny nr / P BMW 6 967 325 01. Tych naklejek jest duzo. Jeszcze są jakieś od środka ale już nie ściągałem wszystkiego. Z tego co widzę będzie to manetka z taśmą bo górna ( światła, kierunki, komp )też jest na taśmę która jest poprowadzona do centralki a poza tym nie ma gotowej wtyczki na piny. Na internecie można kupić manetkę tempomatu która ma gotową wtyczkę z pinami lub na taśmę ( chyba starsze roczniki tak miały )

Zakupiłem na allegro tą z taśmą o nr. 01 308 100.

Jak przyjdzie to powiem czy udało się podpiąć :)

Z gory dzieki za porady :)

Opublikowano
No nie przyjacielu, tak to nie działa musisz dobrać sobie pająka pod swoje wyposażenie, i pamietaj że nic nie jest P&P wszystko musisz zakodować. wyszukaj sobie jaki pająk będzie dobry pod twoje wyposażenie. Na forum jest pełno wskazówek jak to zrobić.
Opublikowano
To ze nie jest P&P to wiem :) Jestem świadom tego,że bez kodowania się nie obejdzie. Poza tym wczoraj zauważyłem że mój stary pająk ma na wtyczce o 2 piny mniej, aniżeli te z tempomatem. Od dzisiaj biorę się za szukanie nowego pająka z tempomatem :8)