Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z lewym światłem. Mianowicie w zakupionej E91 nie było lewego światła do jazdy dziennej. Po sprawdzeniu okazało się że żarówka jest dobra. Po jakimś czasie nie świeciły już światła mijania i drogowe. I żeby tego było mało nie świeci też część lewego stopu. W czym może być problem? Może miał ktoś podobną sytuację?

Opublikowano
Sprawdź moduł świateł, znajduje się pod tapicerką koło wajchy od otwierania maski, musisz zdjąć plastikową obudowę przy lewej nodze i jak odsłonisz tapicerkę będzie go widać. Ten sterownik jak padł może dawać takie objawy.
Opublikowano
Są osoby oferujące naprawę tych modułów, ale o ich skuteczności nie mam pojęcia. Jeżeli niestety będzie padnięty i nie będzie szansy go naprawić musisz kupić dokładnie taki sam model ponieważ każdy rodzaj lamp miał inne moduły, po wymianie oczywiście programowanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rozmowa w temacie typu czy istnieje życie na marsie. Masakra - nic konkretow, niema bledow, jeden mowie ze dokladnie o tym samym numerze, a ja mowie ze tych numerow tam jest zamiennych duzo, a moze da sie wratowac ori frm. Oddaj escze to do mechanika - moze tam dostaniesz odpowiedz czy jest zycie na Marse przez miesiąc czasu )))). Tragedia i tyle.