Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Ja do F25 kupiłem komplet używanych z oponami w bardzo dobrym stanie za ok. 5000zł, tu masz czarne za 2999pln link do allegro

Ja miałem oryginalne srebrne i oddałem do zakładu profesjonalnej renowacji felg i przemalowali mi na czarne (koszt ~650 PLN). To jest alternatywa dla Twojej bolączki.

Opublikowano
..............................To jest alternatywa dla Twojej bolączki.

Ale diven chyba chce o cal większe :roll: :wink:

Zorba pozdrawia !!
Opublikowano
Ale przecież może kupić jakie chce (rozmiar) i później przemalować - efekt będzie trwały a całość wyjdzie taniej.

Kupić większe, OK. Myślałem, że piszesz o przemalowaniu tych, które ma :wink:

Zorba pozdrawia !!
Opublikowano

mam takie i takie:

IMG_20180728_141136.jpg

W sumie nawet nie myślałem o malowaniu. Szczerze, wolę kupić lepsze opony a wydać 1/4 na malowanie tych i będzie i bezpiecznie i "ładnie" dla mnie :)

tylko czy takie malowanie jest trwałe ?

• Moderatorzy
Opublikowano

Cześć, ja mam również takie dwa komplety - zimowy mam już pomalowany w dobrym zakładzie (dają 2 lata gwarancji) na malowanie. Jak zmienię koła na zimę, to letnie też oddam do malowania.

Każda felga nadaje się do malowania, tylko zależy jak i za ile Ci je pomalują (czy będzie to trwałe). U mnie efekt przeszedł najśmielsze oczekiwania.