Skocz do zawartości

F20 118i 2012rok.Kierunkowskazy w lusterkach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kierunkowskazami w lusterkach.

Jakiś czas temu zauważyłem że lewy kierunkowskaz w lusterku ma inną częstotliwość mrugania,,coś jak stroboskop,,lecz po jakimś czasie wróciło to do normy.Teraz nie działa wcale. Z prawym jest to samo i czasami też przestaje działać.

Czy to możliwe że się ledy spaliły?Raczej jak by tak było to chyba by nie świeciły wcale?

Opublikowano
Możliwe że woda się dostała.

E87

200km

6.9 do setki

:)

Opublikowano

Miałem podobny problem przez ostatnich kilka miesięcy - czasem jak włączyłem lewy kierunkowskaz, to migał z dużo wyższą częstotliwością niż powinien i robił to nieregularnie.

Niestety zawsze działo się to podczas jazdy, więc nigdy nie miałem okazji zobaczyć jak wtedy zachowują się pozostałe kierunkowskazy. Kiedy chciałem zasymulować problem na postoju, to mrugał prawidłowo.

Dzisiaj przestał działać całkowicie - pozostałe kierunkowskazy działają prawidłowo, żaden błąd się nie pojawił. Spotkał się ktoś z takim problemem? Skoro to LED, to chyba trzeba wymienić cały, nie?