Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .

Mam takie pytanie ,czy części karoserii przed i polifcie czymś się różnią ?

Kupiłem stuknięte przodem e60 i muszę je poskładać ,ale boję się czy zamawiane części karoserii będę dobre .

Chodzi o maskę , błotnik i pas przedni z chłodnicami ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

Maska, błotnik są zamienne. Zderzak również tylko różnice mogą być w kanałach dolotu powietrza do hamulcy. Chłodnice już nie koniecznie, zależy jaki silnik. Generalnie e60 po 2005.09 to już technologicznie w dużej części polift. Więc wszystko jeszcze zależy od rocznika.

Pozdrawiam. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.
Opublikowano

A jak wygląda temat z deską czy jest jakaś różnica ?

Muszę wymienić bo poduchy wystrzeliły a naprawiać mi się nie widzi .

Opublikowano

Deska jest w 99% identyczna, o ile mówimy o e60 z przyciskiem start/stop. Jest minimalna różnica w kolorze, ale badzo minimalna i widoczna tylko pod słońce.

Pozdr. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.
Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie , czym różni się chłodnica od manuala od chłodnicą z automatu ?

Bo chyba kupiłem pas z chłodnicą od manuala .

I dlaczego niektóre chłodnice mają żaluzje a niektóre nie ?

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy ktoś może polecić dobry zamiennik chłodnicy wody do BMW e60 ?