Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam mały problem z połączeniem bt . Navi CIC, telefon Galaxy S8+ paruje się i łączy bez żadnego problemu ale to na tyle . Nie pobiera żadnych danych typu książka telefoniczna, ostatnie połączenia itp . Oczywiście w telefonie zezwalam na taka synchronizację. Caly czas wyświetla komunikat typu - trwa synchronizacja.

Dzisiaj sprawdziłem z ciekawości starego iPhone 4 i tutaj w pół minuty wszystko się pobrało i wyświetliło na ekranie .

Miał ktoś podobny problem i wie jak to ogarnąć ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Usuń z telefonu powiązanie i zrob odnowa tylko z pozycji ustawienia. Bo z belki czasem sie tak moze zdarzyć. Potem weż automatyczne parowanie i odpalaj tylko Bluetooth i c?ekaj chwilkę
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
A inny tepefon z tym samym androidem? Wyczyść w telefonie dane aplikacji bluetooth i w samochodzi wywal wszystkie powiązania bo jest limit chyba 5 może masz max
Opublikowano
Udało się rozwiązać problem . Zrobiłem kopię zapasową telefonu , usunąłem wszystkie kontakty po czym wgrałem ponownie. Po połączeniu z autem w końcu od razu pobiera wszystkie kontakty .