Skocz do zawartości

WYMIANA FOTELI EUROPA NA ANGOLE / Prośba o pomoc!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Piszę do was z prośba o pomoc...

Za pewne tego typu tematy były poruszane wiele razy, jednak nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Do sedna..

Chciałbym wymienić swoje zwykłe fotele na SPORTSITZE. Nie zależy mi na elektrycznym sterowaniu / pompowaniu. Mają być jedynie podgrzewane.

Jak wygląda to od strony przekładki? Czy fotele z Angola będą pasować jeśli chodzi o "zasilanie / kostkę" na zasadzie "plug and play"?

Druga sprawa tyczy się mat (poduszki?) i napinaczy pasów w fotelach. Czy po montażu foteli z angola będę musiał coś przy nich majstrować, by wszystko działało bez wyświetlania błędów itd.

Z góry dziękuje za odpowiedź,

Pozdrawiam serdecznie,

Kamil :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wszystko pasuje poza matą zajętości fotela pasażera, ponieważ teraz będzie w fotelu kierowcy, więc albo ją przełożysz (trochę pracy Cię czeka) lub wyłączysz matę przy pomocy ncs, ewentualnie podepniesz emulator.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wszystko pasuje poza matą zajętości fotela pasażera, ponieważ teraz będzie w fotelu kierowcy, więc albo ją przełożysz (trochę pracy Cię czeka) lub wyłączysz matę przy pomocy ncs, ewentualnie podepniesz emulator.

Na jakiej zasadzie działa podpięcie emulatora maty? Co z poduszkami i napinaczami pasów w razie wypadku?