Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam nastepujący problem, podczas ostatniej fazy hamowania zaczyna drzec mi pedal hamulca i drga, slychac trr. W inpie cos dzieje sie z prawym przednim kolem, tzn jak jade to pokazuje predkosc ale czasami ta predkosc zanika i jest 0 a kolo sie kreci. Czyscilem czujnik i nic nie dalo czasami rowniez wlacza mi sie kontrolka zolta z wyjrzyknikiem i kontrolka ABS, wtedy abs juz nie dziala do nastepnego wlaczenia silnika. Czy mozliwe jest ze czujnik padł i gubi sygnał? Napewno nie jest to wina pierscienia bo wymienialem łożysko z piastą w tym kole.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Klasyczne objawy początków końca czujnika abs.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Tak myślałem, wiesz moze czy czujnik boscha podejdzie? Mam okazje tanio odkupić taki nowy ale gdzies coś czytałem ze bmw chce tylko oryginał czyli siemens a z drugiej strony ktos tez pisal ze jezdzi na delphi i jest tez ok
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niektóre delphi faktycznie działają, bosch nie wiem, natomiast tani firmy abs działał.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Czyli taki za 35 zl z allegro tez powinien smigac? Bo juz sam nie wiem co kupic ;c a na oryginal prawie 300 zl nie dam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czujniki to trochę loteria, sam nie wiem co bym kupił, możliwe, że ori skoro wytrzymują naście lat i ponad 300 tys. km. Podałem przykład taniego, który zadziałał w e90, więc i tu powinno być podobnie, do delphi nie mam jakoś zaufania.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL