Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witem serecznie szukam forum i nie widzę żadnego podobnego tematu mianowicie chodzi o to ze czasami jak włączę samochód uruchamia mi się system cic z językiem niemieckim i jakimiś innymi dostępnymi opcjami? Jeśli chce go zmienić to nie reaguje na zmianę… Dodam ze oryginalnie mam cały czas angielski. Wiecie co może mu dolegać?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak zmienisz na polski jaka jest reakcja ?
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Może używasz różnych kluczyków>
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Robiłeś diagnozę?
Opublikowano
Nie nic takiego mam dość ograniczone zaufanie do mechaników... staram się zrozumieć dlaczego tak się dzieje może będzie trzeba zmienić radio z duża navi
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Poszukaj NBT nawigacji i będziesz mega zadowolony .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przykładowa oferta

Zobacz ofertę: KOMPLET NAWIGACJI NBT BMW F10 F11 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7400792066

Do tego kompletu byś potrzebował emulator około 200zł , idreiv durzy do pisania palcem (bajer) tylko nie widzę sterownika do idreiv tauch , kabel między jednostką a monitorem , może to jest w komplecie .

Potaniały NBT z tego co widzę zainteresowanie większe najnowszą jednostką NBT EVO .