Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie ! chciałbym się dowiedzieć co może być w zawieszeniu mojego auta BMW E91 320 d ponieważ strasznie ścina opony od strony wewnętrznej na tylnej osi widać druty . Można powiedzieć że miałem od samego początku problemy z cięciem opon od strony wewnętrznej po wizytach w stacjach diagnostycznych i ustawianiu zbierzności nic nie pomagało a luzów nie widać co może być jeszcze z zawieszeniem. Proszę o pomoc !
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Amortyzatory do wymiany jeżeli geometria była w całości ok.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak. Jedź do kogoś kto się zajmuje BMW, niech sprawdzi wszystkie wahacze i tuleje na podnośniku, zwykli wymieniacze nie dają rady.
3A0jS9b.png
Opublikowano
To słabo bo nie mam tutaj w okolicy nikogo takiego co dobrze sprawdzi ... bo jak bym miał nie pisałbym tutaj na forum .. hmm... to słabo, BMW jest tak przekombinowane? czy mechanicy zatrzymali się na polonezie :)
Opublikowano
„Mechanicy” czyli typowe cebule zatrzymali się na paseratti b5 - myśle, że nie trzeba tłumaczyć tego zjawiska w przyrodzie. Znaleźć porządny serwis i tego się trzymac. Ostatnio usłyszałem, że synchronizacja CAS z kluczykiem 1500zl i rozebranie całej elektryki auta. Podjechałem i zrobiłem w 20-25sekund a auto jeździ do dzisiaj. Cały serwis patrzył na mnie jak na średniowiecznego maga który sypie pierunami siarczystymi i uzdrawia mechaniczne potwory. 2 tygodnie nie mogli ogarnąć...