Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze o pomoc.Prawy kierunkowskaz przy wlaczeniu pali sie na stale i zeby go wylaczyc trzeba wlaczyc lewy :? Dodam ze czasami dziala normalnie.Co moze byc przyczyna :?: Druga moja bolaczka jest znikajacy plyn z ukl. chlodzenia i jegu zapach w kabinie,ale brak jego sladow.Czy przyczyna moze byc nagrzewnica-slyszalem ze wymiana nie nalezy do przyjemnosci i trzeba rozbierac polowe auta.CZY TO PRAWDA :shock: Mam BMW E36 1.8i 91r.w automacie.Fajne auto tylko ze pali spooooooro :!:
Opublikowano
z migaczem sobie raczej nie poradzisz wiec jedz do elektryka i on ci napewno to zrobi za nie wielkie pieniadze, a z tym wyciekiem to porozbieraj schowek z prawej i z lewej sciąg pod kierownica plastik zapal auto i szukaj może jakas opaska pusciła
Opublikowano

Wlasnie z migaczem to sobie poradzisz!

Winny jest przekaźnik, w skrzynce w komorze silnika, taki najwyższy-bylo już o tym sporo

Opublikowano

używany od kilkunastu do kilkudziesięciu zlotych, tylko że trochę cięzko go dostać.

Na szczęście on akurat jest rozbieralny. Zanim znajdziesz nowy zdejmij obudowe i przeczyść tam wszystko i na koniec psiknij jakimś kontaktem.

U mnie pomogło i dopuki nie zakupiłem nowego działało wyśmienicie.

Za prawy kierunek odpowiada ta górna blaszka na sprężynce( :oops: nie jestem elektronikiem)

Szukaj takiego: 61361388533 lub 61361388546