Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, posiadam E87 z 2006 roku bez sterowania w kierownicy i radiem business CD. Chciałbym zaopatrzyć mój samochód w możliwość połączenia telefonu przez bluetooth. Jakie metody/urządzenia polecacie?
Opublikowano
Sprawdż w bagażniku czy masz moduł mulf, powinien być pod wykładziną bagażnika, jeśli nie ma to najprostszym sposobem będzie wymiana radia np na professional z wbudowanym bluetoothem :)
Opublikowano

Nie ma modułu, jest puste miejsce. Czy radio professional obsługuje rozmowy telefoniczne i przesyłanie muzyki przez bluetooth? Wymiana na inme radio niż professional nie wchodzi w grę, strasznie nie podobają mi się radia w ramce. Awaryjnie myślałem o użyciu tego:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B07537RHZV/ref=ox_sc_act_image_1_1_1?smid=A2X2NO3429IQ5W&psc=1#immersive-view_1529859409799

Opublikowano
Rozmowy są obsługiwane, stream muzyki już nie, do tego dochodzi ci zestaw głośnomówiący i kodowania.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak chcesz to zrobić po oryginalnemu to wyjdzie ci sporo kasy. Lepiej chyba kupić za grosze to co wkleiłeś.