Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziwna sprawa, podnosze podłokietnik do góry a tam w "szufladce" czy przegródce nie wiem jak to nazwać ale chodzi mi o ten malutki schowek centralnie pod podłokietnikiem (jak go podniesiem do góry). W tym schowku dolnym mam czasami dziwną ciecz.... nie jest to woda. Jest to coś bardziej oleistego. Skąd to sie może tam brac? przecież tamtędy nie idą chyba zadne płyny? Myślicie że cos ze skrzyni biegów albo cos od hamulca recznego? bo to jest przy samym hamulcu ręcznym. Gdyby nie to ze juz kilka razy miałem tam tą dziwną ciecz to bym nie wierzył że jakiś płyn tam może cieknąc do środka. bo to aż fizycznie niemożliwe
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedyne co mi przychodzi do głowy to to ze moze masz tam jakąs buteleczke zapachowa i sie cos z niej wylewa

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii