Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktorys z kolegow bawil sie moze w przekladanie tylich drzwiowych roletek bo mam tki problem w mojej e 32 mam jasna tapicerke i jasne parapety a kupilem roletki ale z czarnym no i chcialem pzrelozyc sama ale ku moijemu zdziwieniu to nie jest takie proste i sie nie da tak na siup z tego co widze sa jakby te obudowy zalane lub zgrzane na stale z parapetem w ktorym sa zabudowane w tym wypadku czarnym i nie mam pojecia jak ja przelozyc mozna niby sama rolete ale boje sie ze jak ja wysune z tej tulejki to juz nie bedzie sie wiecej zwijac czy macie moze jakis schemat jak je :duh: rozebrac a nie popsuc Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

hehehe

tu jest problem bo nie wiem czy zauwazyles ale ten gorny parapet z roleta jest inny niz parapen bez rolety wiec masz tylko 2 wyjscia albo zalozyc czarne parapety albo wogole nie zakladac a roletki sprzedac lub zostawic sobie w szafie :mrgreen:

moje modele
Opublikowano
Witam panowie nie oto chodzi ze chce je sprzedac ale zalozyc kupilem E 32 juz z przystosowanymi boczkami pod rolety i te na male szybki ale niemiaszek od ktorego ja kupowalem mial dzidzie co je wyrwala z zaczepow to znaczy poprostu w tych wnekach zostaly same aluminiowe rolki w dzrwiach a po roletach ani sladu wiec kupilem drugie ale z samochodu co ma czarne parapety ja mam szare i chcialem przelozyc z czarnego do szarego a tak na marginesie jedna lewa mi zostanie a kupilem na ebayu ale mam rodzine w niemczech i mi odebrali caly kpl moge komus odstapic same tylnie male ale niestety tak jak pisalem jedna ma roletke a dryga tylko sama obudowe na maly trojkat ale dzrzwiowa lewa jest calutka a w mojej wlasnie lewa zostala nie ruszona a jka kupowalem no to cly kpl wiec ta jedna mi zostanie i jedna mala uszkodzona oraz plastyk na slupek ale tylko z sama rolka ta aluminiowa bo reszta zostala wyrwana choc strzepki tej rolety widac na tej tulejce a moj problem jest taki ze nie wiem jak przelozyc z parapetu czarnego do szarego a nie popsuc Pzdr MIREK

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA