Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zauważyłem, że mój przedni zderzak zaczyna tracić czarną farbę schwarz 2 i magicznie pojawia się mysticblau (jak fajnie wiedzieć, że się nie ma oryginalnego zderzaka).

Nadszedł czas na malowanie lub zmianę więc zastanawiam się nad m-pakietem, ale pytanie mam czy muszę inwestować w cały zestaw zderzaki/nadkola/listwy czy możliwa jest wymiana tylko przedniego mpakietowego z bezproblemowym dopasowaniem do reszty starej karoserii ?

Opublikowano
Możesz tylko przód wymienić ale trochę wiocha. Pozatym przód jest najdroższy, rozgladalbym się za całym zestawem.
Opublikowano

Gorzej wygląda z tą odchodzącą farbą, docelowo będzie cała wymiana, ale to wiąże sie z kosztami więc muszę po najniższej lini oporu pójść.

Sam przód czyli tylko zderzak, czy nadkola też oraz czy to wygląda na zasadzie, ściagnę stary i założę nowy bez problemu czy czekaja mnie jeszcze jakieś niespodzianki ?

Opublikowano
Zależy co kupisz oryginał pasuje nadkoli nic nie ruszasz. Są jakieś zderzaki na alledrogo nie oryginalne i z nimi nie wiem jak jest chociaż powinny też pasować, cena za cały zestaw tył przód i progi 1500zl do malowania. A za oryginał sam przód krzyczą sobie tyle ale możesz znaleźć pod kolor.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeszcze mam pytanie, przeglądając aukcje zobaczyłem, że są ogłoszenia "m-pakiet lift", nie ma to znaczenia czy tylko różnica w wyglądzie typu m-pakiet przed lift czy m-pakiet lift ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejne pytanko, bo już jestem po kupnie błotników.

Oddałem je do malowania, ale czy nie będzie problemu przy wymianie, chodzi mi o mocowania/ślizgi/uchwyty/dźwignie itp., stare spasują czy trzeba zaopatrzyć się w coś pod m-pakiet ?