Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze mi ktoś wyliczyć kodzik do mojego radia??? prosze bp3850v9700619

Kod z Kalkulatorka to: 7697 lub 1697 Napisz czy zadziałały. Pozdro

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

jak wpisac ten kod do radia bp freiburg SQR 39

czytalem gdzies ze cyfry od 1 do 4 to sa po kolei cyfry od kodu.

to ile trzeba je razy naciskac zeby np bylo 0 lub 9

co ma sie pojawic na wyswietlaczu? "- - - -" czy iakis napis

bo iiem ze "- - -" oznacza zly kod

Opublikowano
jak wpisac ten kod do radia bp freiburg SQR 39

czytalem gdzies ze cyfry od 1 do 4 to sa po kolei cyfry od kodu.

to ile trzeba je razy naciskac zeby np bylo 0 lub 9

co ma sie pojawic na wyswietlaczu? "- - - -" czy iakis napis

bo iiem ze "- - -" oznacza zly kod

Jak Ci sie pojawia "----" to oznacza ze możesz wpisywać kod.

Pierwsza cyfrę wpisujesz naciskając tyle razy przycisk 1 jaka masz pierwsza liczbę kody np 5 to wciskasz 1 piec razy hehe a poza tym to jush gdzies było :search: Pozdro

Opublikowano

Witam serdecznie,

mam również problem z radiem BMW Business RDS. Czy pomożecie z kodem do tego modelu? I czy niezbędne jest podanie nr seryjnego radia? Pytam, bo wiem że w salonie bmw wystarczy im VIN (WBACS11030FR72309), a radia wolę nie wyjmować.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam serdecznie,

mam również problem z radiem BMW Business RDS. Czy pomożecie z kodem do tego modelu? I czy niezbędne jest podanie nr seryjnego radia? Pytam, bo wiem że w salonie bmw wystarczy im VIN (WBACS11030FR72309), a radia wolę nie wyjmować.

Pozdrawiam

Wiesz w salonie Cie za taką usługę skasują słono a kalkulatory na których oblicza sie kod działają na bazie Numeru Seryjnego :8) a wyjęcie radia to nie taka straszna rzecz hehe jak potrzebujesz pomocy to napisz na pw lub gg to CI pomogę Pozdro

Opublikowano
Witam prosze o pomoc w rozkodowaniu radia Blaupunkt Bravia BMW BP6262V7088043. Z góry wielkie dzieki!! :D

Kod do radyjka to najprawdopodobniej: 4279 lub 0279

Witam prosze o pomoc w rozkodowaniu radyjka Blaupunkt BMW BP1830P6511586. Z góry wielkie dzięki!! :D

A do tego to: 2618 lub 0618

a tak nawiasem to co posiadasz dwie Bejce czy 2 radyjka czy jak ?? Mam nadzieję ze nie Pożyczane heh Pozdro

Opublikowano
Nie, nie pożyczone. Jedno radyjko jest moje, a drugie kolegi dostał od szwagra który kupił bejce. Niestety działało dopuki nie wyjął z auta - brak kodu. Wielkie dzieki!! :D
Opublikowano

Witam. Czy pomoże mi ktoś rozkodować radio BMW Bavaria C Reverse II o numerach seryjnych:BP 9475 B4544319.

Próbowałem wygenerować kody i wiem, że 2438 i 0438 nie działają.

Proszę o pomoc.

Opublikowano
Witajcie! Mam problem z moim Bavaria C Revers II, ponieważ zawsze po wpisaniu kodu pojawiały mi się kreski czyli, że był błędny kod a teraz są kreski a gdzieś po 30 min. radio się włącza i gra. I wszystko by było super gdyby nie fakt, że po wyłączeniu radia i ponownym włączeniu znów są kreski i ponownie muszę czekać około 30 min. zanim radio będzie działać. A radio chyba mam dobrze podłączone bo po wyłączeniu miga mi dioda. Pomóżcie mi jak możecie. :modlitwa:
Opublikowano
witam drodzy koledzy potrzebuje waszej pomocy posiadam kod do radia ale nie potrafie go zatwierdzic moje radyjko to bmw bavaria c2 dzieki za pomoc
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
:cry2: koledzy pomocy potrzebny kodzik do Philips Bmw Business Rds PH7850W1386592 , KW22/98 INDEX 00, 22DC785/24E :modlitwa:
Opublikowano
No to ja tez witam wszystkich. I proszę o rozkodowanie, jeśli to możliwe, radia BP62627010924. Z góry dziękuję. MK
Opublikowano
No to ja tez witam wszystkich. I proszę o rozkodowanie, jeśli to możliwe, radia BP62627010924. Z góry dziękuję. MK

8040

Opublikowano

ja rowniez prosze o pomoc. to do 3 diesla mojego kolegi... chcial sobie podpiac podtrzymanie czy cos tam kombinowal kablami i sie zakodowalo... jest to blaupunkt-werke BP4836S1446082

z gory dzieki

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie! Pilnie potrzebuję kodu lub namiarów na program do jego obliczenia, do radia ALPINE APE, nr ser.: AUZ8Z2S1116872. Z góry dziękuję za zainteresowanie i ewentualną pomoc.