Skocz do zawartości

Fotelik dla dziecka wiek 2-4 lata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Jak u was to wygląda dzieci od2 roku jeżdżą przodem do kierunku jazdy czy tyłem . Jes li tyłem to mają dość miejsca?

Zapoznajcie jakieś zdjęcia i dajcie opinie

Opublikowano
Tyłem. Fotelik Britax-Romer Max-way 9-25kg. Miejsca w sam raz i nie przejmuj się że nóżki nie dyndają. Do tego dołóż lusterko na zagłówek za fotelikiem do obserwacji dzieciaka i można jechać. Najlepiej oczywiście przymierzyć z głównym zainteresowanym:). Ten fotelik jest jednym z najbardziej "zwartych" i pozwala na dosyć duże odsunięcie fotela przedniego do tyłu - tak w miarę wygodnie dla osoby 180-185cm wzrostu.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Poszukaj YOUNG SPORT RECARO, zaletą jest, że fotelik "rośnie" razem z dzieckiem.
Opublikowano
  • Autor
Tyłem. Fotelik Britax-Romer Max-way 9-25kg. Miejsca w sam raz i nie przejmuj się że nóżki nie dyndają. Do tego dołóż lusterko na zagłówek za fotelikiem do obserwacji dzieciaka i można jechać. Najlepiej oczywiście przymierzyć z głównym zainteresowanym:). Ten fotelik jest jednym z najbardziej "zwartych" i pozwala na dosyć duże odsunięcie fotela przedniego do tyłu - tak w miarę wygodnie dla osoby 180-185cm wzrostu.

Mozesz podzielic siefotkami jak To w aucie wyglada

Opublikowano
Mozesz podzielic siefotkami jak To w aucie wyglada

Proszę

12d2d21544fd0069med.jpg

1426a7fd451f77a0med.jpg

92958b982b26cab4med.jpg

a1e78dc970d098e7med.jpg

752224fcc3cb5056med.jpg

fd508d0013944bb7med.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Fotelik Britax-Romer Max-way 9-25kg.

Jeszcze 2 tygodnie temu używaliśmy takiego samego fotelika, model KING II LS. Mój syn w kwietniu skończył 4 lata i było mu w nim doskonale. Sam fotelik bardzo wygodny z doskonałym rozwiązaniem na mocowanie bez isofixa. Bardzo łatwo zapina się w nim pasy poza tym posiada funkcję ich dociągania oraz sygnał dźwiękowy i świetlny. Rónież łatwo demontuje się w nim tapicerkę do prania. Mocowany był przodem do kierunku jazdy.