Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Moze ktos bedzie wiedzial o co chodzi, czasami jak jade moja bunia chidzi normalnie ale po czasie zaczyna szarpac i sie dlawic(muli) i wskazowka spalania pokazuje prawie 20l zaraz zaczyna spadac i jest normalnie i pochwili znowu. Przedtem mialem tak jak byl brudny filt powietrza moze to cos z przeplywomierzem albo sonda lambda Edytowane przez kajak
kajak
Opublikowano
czasem gdy ruszm to mi szrpie, zdaje mi sie ze obroty troche faluja na jalowym biegu, obrotomierz poakzuje 1000 (nie powinno byc 650-700)szarpie czsem na dwojce na niskich obrotach . moze to sonda moze przeplywomierz. Kiedys klejilem gume od przeplywomierz bo byla popekna moze wydmuchalo silikon albo odlecial
kajak
Opublikowano
Byłoby jaśniej, gdybyś podał jaki to model (E30 czy E36) w okienku "Wybierz" obok miejsca na wpisanie tematu. Możesz to zrobić także teraz, naciskając "edytuj" przy pierwszym poście.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
E30:) dzisiaj jak jezdzilem bylo ok. Odlaczylem nachwile przeplywke i zaczol inacze chodzic dlawic sie strasznie nie rowno po podlaczeniu wrucilo do normy. Zaczelem sie przusluchiwac i jak kolega dodawal gazu to cosi slyszalem takie chleptanie jak by zasysalo powietrze, czy to moze byc przez gume byla lepiona silikonem moze znowu popekla
kajak