Skocz do zawartości

E46 330Ci WBABD51030PK16731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:nienie: :nienie: cło i vat zapłacił. Akcyza jeszcze do zapłacenia tak przynajmniej wynika z ogłoszenia. Ja czasami wolę kupić od handlarza, bo tym prywatnym sprzedawcom to czasami na wszystko szkoda, albo sprzedają jak coś się sypie. Tutaj przynajmniej nie użytkowane u Nas. Jak już nie jesteś zainteresowany to temat do zamknięcia, bo te dyskusje niczego nie wnoszą. :8)

Taki mały off - gdybym miał odpowiedzieć na własnym przykładzie to się nie zgodzę z tą tezą bo robię wszystko na zaś nawet ale patrząc po tym co się dzieje to niestety w bardzo wielu przypadkach prawda:(

100 zł u Dray'a i byś wiedział czy warto jechać oglądać czy szukać dalej...

Handlarza tez nie ma co od razu skreślać, uważać trzeba ale nie skreślać.

Opublikowano
  • Autor
Jeśli zawróciłem komuś dupę to przepraszam, nie miałem takiego zamiaru. Dzięki za pomoc i cenne porady. Dopiero teraz sobie uświadomiłem, że jeszcze jest akcyza do zapłacenia. Racja, że nie ma co gdybać, zastanowię się nad raportem od Dreya.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Więc tak, wszystkie wpisy z historii od Draya potwierdzają się z raportem AutoRecords, a dodatkowo AutoRecords ma 2 dodatkowe wpisy pasujące do całej historii przebiegu. I teraz najlepsze: zadzwoniłem do serwisu BMW z książki i nigdy ten samochód u nich nie był. Sprzedający na to mówi, że taką książkę dostał w komisie w Szwajcarii. Sama książka nie ma wpisanego VINu i pokazuje wyższe przebiegi niż historia BMW. Co o tym myślicie?