Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowym członkiem forum. Mam problem w swojej nowej e60 530xd polift, radio odczytuje mp3, tylko dzieje sie tak:Włącza piosenkę leci ona z 20 sek i włącza się następna. Pytanie brzmi co to moze być? Czy zwyczajnie trzeba wymienic laser czy może trzeba coś zaprogramowac/zaadaptować. Proszę o pomoc, może ktoś miał podobny problem :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam,

mam ten sam problem, napisz czy go rozwiązałeś, u mnie MP3 odtwarza różnie... jeden utwór będzie 4 sek inny 20 a jeszcze inne całe.

Przerywa losowo, zauważyłem że gdy wielokrotnie wracam na ten sam utwór to w końcu go odtworzy z właściwą długością...

Opublikowano
Witam.Przerabiałem to nie dawno i sytuacja wygląda tak że MP3 nie może mieć więcej jak 128kb/s.Ja robie tak że każdą MP3-ujke przepuszczam przez program Format Factory i ustawiam bitrate na właśnie 128kb/s.Każda MP3 po przerobieniu jest zapisywana w folderze w zależności jaki się ustawi.Odpalam program do nagrywania i wypalam dobrej jakości płyte jak najwolniej się da i wszystko gra jak trzeba.