Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś z Was również ma ten problem, że w samochodzie na iPhonie z iOS 11 nie widzi listy połączeń (wybrane numery)?

Na ios 10 wszystko śmiga ok, a w 11 pokazują się tylko połączenia odebrane po połączeniu z samochodem, a nie synchronizuje się już cała lista z telefonu... To jest dramat...

Posiadam F30 2012r.

Z góry dzięki za odpowiedź i jak coś za pomoc w rozwiązaniu.

Opublikowano
Zaktualizowane, nic nie pomaga... Pytanie czy ktoś posiada samochód z tego rocznika (później chyba był nowy wyświetlacz a wtedy jest chyba trochę zmian i może być inne oprogramowanie) i mógłby po prostu napisać czy nie u niego jest ok?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam u siebie w E60 2008 navi cic plus combox telematic z 2013 ipone7 IOs 11 i mam wszystkie kontakty (dzwoniący z zdjęciem na ekranie) jedyne co nie mam SMS i e-maili - pracuje nad tym .

W iphone masz wszystko odfajkowane ?

Pokaż powiadomienia

Synchronizuj kontakty

Ulubione numery

Ostatnie numery

Wszystkie kontakty ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Wszystko zaznaczone. Zdjęcie osoby również mam, tak samo jak wszystkie kontakty. Nie mam tylko i wyłącznie listy połączeń ( w BMW nazwane - połączenia odebrane)

Natomiast jeżeli jestem w samochodzie i dostanę SMS lub połączenie to obie rzeczy są widoczne. Czyli samochód nie pobiera wcześniejszych smsow i połączeń.

Opublikowano
Mam ten sam problem. Miałem miesiąc przerwy w użytkowani samochodu. W międzyczasie jeden update SW do wersji 11.3.1 i wczoraj zauważyłem, że ani listy kontaktów ani wcześniejszych połączeń.
Opublikowano

Tj. Troszkę zartowałem (pracowałem na pomocy technicznej kiedyś)

Zapewne ktoś to zgłosi na pomoc techniczną Apple i naprawią w kolejnej wersji softu. O ile to nie jest jakis problem wyłacznie z Twoim telefonem.

Możesz sam też zgłośić do pomocy technicznej Apple.

Opublikowano

Witam

Warto spróbować odświeżyć oprogramowanie w aucie do najnowszej wersji.

Ja mam zrobiona i na Iphone 7 z najnowszym IOS jest wszystko ok.