Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzień dobry. W BM zaproponowano mi dość spory opust na cenę nowego X4 2.0I: z pakietem xLine tylko 170 tys zł - wiem, że ma to związek z wprowadzeniem nowego modelu i wyprzedają stocki. Ktoś może się orientuje, czy coś z tego da się jeszcze uszczknąć, ew. dorzucić z wyposażenia (np. komplet opon zimowych) ?
Opublikowano
Jak można odpowiedzieć na Twoje pytanie ? Wynegocjujesz tyle ile potrafisz, każda sprzedaż to indywidualny przypadek...
Opublikowano
Miałem nadzieję, że uzyskam odpowiedź od kogoś, kto próbował - nie wiem po prostu czy akcja promocyjna jest ostateczna i zamknięta, czy też handlowcy mają zostawione jeszcze jakieś pole manewru ...
Opublikowano

Ok,

ja negocjuję ZAWSZE niezależnie od akcji promocyjnej, rabatów, cen ostatecznych itp. :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja w lutym próbowałem cos urwac niestety 199 nic do urwania
WWW.POLISAOGL.PL
Opublikowano
No i urwałem 59 tys z groszami, bo okazało się, że jeszcze weszła im akcja promo na silniki benzynowe, więc z pierwotnej ceny 239 tys zł, wyszło 180 tys zł. Brałem 2.0, bo więcej nie potrzebuję, udało mi się z dodatkowymi pakietami, bo akurat mieli na stocku i pozbywali się, więc dodatkowo grzane fotele, kamera cofania, koła 18", pakiet oświetlenia dodatkowego zewn., pakiet schowków, skóra, Professional i HiFi, oraz pakiet lusterek.
  • 2 lata później...
Opublikowano
@Bigfoot jak porównarz po dwóch latach używania X4 F26 vs F34? Obecnie użytkuję F34 z 2018 r. i zastanawiam się nad dokupieniem X3 albo X4 F25/F26.