Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucam temat tutaj, chociaż dotyczy to wszystkich samochodów. Temat w mojej ocenie dość kontrowersyjny :-) według zasady: to samochód jest dla właściciela, a nie odwrotnie.

Odpowiadam , jako pierwszy: tak, palę bez ograniczeń... ale... gdy to robię zawsze uchylam szyberdach i jedno okno w samochodzie. Dym wywiewa, jak kurz z pól kukurydzy :D .Główna moja zasada: nigdy żadnych "pet" w samochodzie. Popielniczka fabrycznie nowa :-) PS. Testowałem zapach wnętrza na niepalących: wszyscy zgodnie stwierdzili, że nie czuć zapachu papierosów w środku. Poza tym... zawsze pozostaje ozonowanie wnętrza od czasu do czasu Czyli; to samochód jest dla mnie , a nie odwrotnie.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja palę ale w aucie nigdy. Samemu przeszkadza mi dym przed oczami i dekoncentracja podczas jazdy dodatkowo ryzyko przypalenia czegoś spadającym popiłem i ogólny popiuł latający po aucie.

Przy twoim sposobie tylna kanapa zawsze będzie w popiole a dodatkowo nie znoszę petowania w aucie popielniczka musi być czyściutka a co mam zrobić z niedopałkiem?

Opublikowano
Ja palę ale w aucie nigdy. Samemu przeszkadza mi dym przed oczami i dekoncentracja podczas jazdy dodatkowo ryzyko przypalenia czegoś spadającym popiłem i ogólny popiuł latający po aucie.

Przy twoim sposobie tylna kanapa zawsze będzie w popiole a dodatkowo nie znoszę petowania w aucie popielniczka musi być czyściutka a co mam zrobić z niedopałkiem?

1. System aerodynamiczny ( to nie żart ) mojego auta sprawia,że przy lekko uchylonej szybie popiół wywiewa na zewnątrz. Tym samym nigdy nie znalazłem go z tyłu - z autopsji.

2. Pety trafiaj do zamykanego pojemniczka. 3. Palenie mnie absolutnie nie rozprasza.

Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ja pale w aucie vape pena ( e papieros ).Ale zawsze uchylam/otwieram szyberdach.

E87

200km

6.9 do setki

:)

Opublikowano
O ! Temat powrócił.. dziwię się, bo wydawało się mi,że temat dość kontrowersyjny i będzie dużo polemiki ;-) ( tak jest u mnie w pracy ). No, ale chyba większość Forumowiczów, to osoby niepalące..
Opublikowano
Ja mam zawsze wszystkie szyby tluste po tzw. vapowaniu :D

E87

200km

6.9 do setki

:)