Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam mały problem a mianowicie po wymianie uszkodzonej wiązki bagażnika co wchodzi w rurkę od klapy w sedanie e60 przestał dzialac zamek z pilota oraz z mikro wyłącznika dodam że przed wymianą działało tylko raz kiedyś po otwarciu bagażnika nie chciał się zatrzasnąć był urwany brązowy przewód więc wymieniłem całość.a i ewentualnie żeby na krótko sprawdzić zamek które są piny do otwierania zamka dodam ze wtyczka ma 4 piny
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak nie naprawiałeś całej wiązki tylko jeden przewód to może przy okazji naprawy jednego przełamał się drugi ten od klapy albo podczas naprawy zwarcie wywaliło bezpiecznik.
Opublikowano
Temat rozwiązany po wymianie całej jak wyżej napisałem ze całość odrazu sobie wymieniłem żeby mieć pewność że nie będzie miało to miejsca w przyszłości. Bezpieczniki sa ok a przy okazji urwanych wcześniej przed wymianą spalił się silniczek w zamku taki pech.