Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , mam pytanie , pomiedzy przednimi fotelami na dole jest obracany monitor z dvd , nie wlacza sie z przycisku pod nim , czy wlacza sie gdzies indziej ? nie swieci sie zadna dioda itp. czy posiadaja panstwo jakis schemat do tego / lub gdzie jest modul odpowiedzialny za jego dzialanie / podlaczenie . Dziekuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A nie trzeba ustawić na ekranie głównym, udostępnić.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
U mnie podobnie... Brak jakiejkolwiek reakcji na włączenie przyciskiem. W CCC jest udostępniony dostęp a nie działa... Napięcia wszystkie ok... Mikrowłókcznik przy ekranie jak i bezpieczniki ok. Jakieś rady?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam , mam pytanie , pomiedzy przednimi fotelami na dole jest obracany monitor z dvd , nie wlacza sie z przycisku pod nim , czy wlacza sie gdzies indziej ? nie swieci sie zadna dioda itp. czy posiadaja panstwo jakis schemat do tego / lub gdzie jest modul odpowiedzialny za jego dzialanie / podlaczenie . Dziekuje

Siemka. Dvd ruszyło czy dalejasz ten problem?

• 5 lat później...